Blog,  Nieuws

Oeps, de kat liep over het toetsenbord!

Oké nee, ik zal het maar meteen opbiechten: dat had er niets mee te maken. Wat is er wel gebeurd?

Oeps! Sorry…

Jullie kregen vanmorgen per ongeluk 4 updates van mijn blog, die er allicht heel anders uitzagen dan je van mij gewend bent. Geen zorgen: ik ben niet ineens in een modegek veranderd en ik ben ook niet ineens Latijn gaan spreken (goed, ik geef toe dat zoiets nog net had gekund 😉 ).

Het was een geval van ‘Oh, kijk, dat kan ik ook nog met mijn website… wacht, hellup… hoezo die demoberichten staan meteen online en mijn volgers hebben daar ook al een melding van gekregen?’

Dus: sorry voor de kleine spamstorm in je inbox! Maar geen zorgen, er zijn dus geen enge hackers of virussen aan te pas gekomen. Alleen de verstrooidheid van deze schrijfster. Misschien kan ik de verantwoordelijkheid daarvoor toch een heel klein beetje afwentelen, want…

We hebben een nieuw gezinslid!

Jawel, sinds kort hebben we een tijgertje in zakformaat in huis. En hij past perfect bij ons. Op dag 1 had hij al de belangrijkste plek in huis ontdekt, en maakte daar prompt zijn slaapplekje van:

En waarom zou je met kattenspeeltjes spelen als je ook iemands mooiste boekenlegger kunt aanvallen? Gelukkig bood hij niet al te veel weerstand tegen het omwisselen voor een iets vervangbaarder exemplaar:

Maar misschien hadden we hem dus niet Merlijn moeten dopen en een toverstafje geven…

want nu verdwijnen en verschijnen er om de haverklap zomaar dingen.

Maar om een plekje in onze harten te veroveren had hij alleen zichzelf nodig!

2 Comments