De Kracht van Elena

De strijd tegen de onderwereld begint…

Het ondenkbare is gebeurd. Een lid van Elena’s strijdgroep is in bezit genomen door een Sirene. Ze heeft gefaald als leider. Maar hoe kan ze zichzelf opnieuw bewijzen als ze niet meer mag deelnemen aan de jacht op onderwereldwezens?

Ariane heeft haar Lied van Kracht gevonden, maar worstelt met de consequenties. Zonder haar zou Lorcans Lied nooit zulke fatale gevolgen hebben gehad. Kan haar gave het tij ook ten goede keren?

Hardcover – young adult fantasy – € 20,99

Waar zijn de boeken te koop? Klik hier voor meer informatie.

Lezersreacties op deel 1: Het Lied van Ariane

‘’Dit eerste deel uit de serie Kinderen van Orpheus heeft mijn ziel geraakt. Petra Doom verbindt muziek, magie en mythologie in een young adult verhaal waar spanning, emotie en verrassing deel van uitmaken. Wanneer je denkt dat de puzzelstukjes een geheel vormen komt er toch nog een twist van formaat.’ (Boekinkt)

”Het verhaal vond ik echt fantastisch. Meeslepend, spannend en bovenal enorm origineel. De combinatie tussen muziek en magie vind ik erg mooi gevonden.’ (Tanteboekie)

”Wat ik ook geweldig vond waren de personages, ze waren zo goed en diep uitgewerkt dat ze bijna echt lijken.’ (The Reading Twins)