Agenda

mrt
21
zo
Voorstelling/concert: De 366ste dag @ live stream
mrt 21 @ 7:00 pm – 7:45 pm
Voorstelling/concert: De 366ste dag @ live stream

Melodieuze, minimalistische muziek voor liefhebbers van Einaudi. Een magisch-realistisch, sprookjesachtig verhaal over verlies, loslaten… en vinden.

Luister naar de sprankelende muziek van componiste-pianiste Davina Doom. Laat je meetrekken door actrice Hilde Maris, die het verhaal en de gedichten van de hand van auteur Petra Doom tot leven brengt. Kijk mee hoe illustratrices Annemie Bockstaele en Nieke Van Zeghbroeck het verhaal in lijn en kleur omzetten.

Wees welkom!

De 366ste dag

Lissa loopt. Haar voeten brengen de straten in kaart, en haar verstand houdt haar emoties in toom. Het zegeviert over haar kinderlijke fantasieën, waarin elk verhaal een happy end had. De realiteit is anders. Dat weet ze sinds het overlijden van haar moeder maar al te goed.
Maar dan ontmoet ze op een van haar wandelingen een vreemde, sprekende vogel. De 366ste dag, noemt hij zichzelf. Hij nodigt haar uit op een merkwaardige reis. Lissa volgt hem door seizoenen en schilderijen, sneeuwwervelingen en schaduwrijke wouden… tot ze oog in oog komt te staan met wat voorgoed verloren leek.
En dan rent Lissa, zo hard ze kan. Maar waarheen?

‘Amélie Poulain meets Le Petit Prince’, zoals een enthousiaste reviewer het omschreef.

Praktisch

Je kunt de live stream volgen via Facebook – je kunt je hier alvast aanmelden om herinnerd te worden: https://fb.me/e/Huc0vhlJ
Of via YouTube: link volgt nog.
Dit evenement is mee mogelijk gemaakt door de steun van de Vlaamse Overheid.