Boeken

Fantasy

Young Adult fantasy

De 366ste dag: sprookje, gedichten, muziek

Korte fictie

Het Kruispunt der Verloren Zielen

Vijf dolende reizigers uit uiteenlopende werelden delen hun verhalen met elkaar rondom het eeuwig brandende kampvuur van het mysterieuze Kruispunt.

Deze raamvertelling bevat de kortverhalen: ‘Ren voor je leven’ (Dimitri Balcaen), ‘De onnoembare’ (Pen Stewart), ‘Scherven van Aquamarijn’ (Morgan Blade), ‘Klauw tegen Klauw’ (Mathias Maho) en ‘Sangormaan’ (Petra Doom en Jelmer Panman).

Het Kruispunt der Verloren Zielen is een samenwerking van Het Schrijverscollectief. De bundel is exclusief te verkrijgen op evenementen en beurzen.

Wake

Oudejaar. De laatste dag van het jaar. Het moment waarop alle Feestdagen samenkomen om afscheid te nemen van hun oude vriend.

Om de overgang naar het nieuwe jaar te vergemakkelijken, kiest Holly, de magische feesthal, vertellers die verhalen uit hun leven delen. In 1926 kiest ze echter voor een uitzonderlijke groep die de traditie voor eens en altijd zal veranderen…

In deze sfeervolle raamvertelling vind je de volgende kortverhalen:

  • “Het jaar van de Tijger” door Morgan Blade
  • “Plastiglomeraat” door Pen Stewart
  • “Het Hart van de Zomer” door Petra Doom
  • “Stingy Jack” door Mathias Maho
  • “Alziener” door Dimitri Balcae

Het Winterpaleis

De oudste dochter van de graaf van Askenloof ontmoet een wezen dat ze alleen kende uit volksverhalen. Hij vraagt haar om hulp… moet ze die geven of niet?

Mini-novelle. Het e-book van dit romantische, winterse kortverhaal is gratis te lezen via de website van Hamley Books.