Algemene voorwaarden

Verzending en levering

De bestelling wordt zo spoedig naar u verzonden, doorgaans de volgende werkdag. Hieronder vindt u een indicatie van de levertijden. Mocht daarvan om wat voor reden dan ook moeten worden afgeweken, dan wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Loopt de vertraging langer op dan 14 dagen, dan mag u de order desgewenst kosteloos annuleren.

De vermelde prijzen van de producten zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten zijn zichtbaar bij afrekenen en bedragen:

Binnen België:

€1,99 voor afhaling in een DPD-punt
€ 3,99 naar een thuisadres
Gratis voor bestellingen vanaf € 30

Naar Nederland:

€ 1,99 naar een DPD- of mondial relay-pakketpunt
€ 4,99 naar een thuisadres
Gratis voor bestellingen vanaf €35 naar een pakketpunt
Gratis voor bestellingen vanaf €40 naar een thuisadres

Levering verloopt via bpost, postnl, DPD of mondial relay, naargelang de gekozen optie. Binnen België worden leveringen naar een thuisadres doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen geleverd. Naar Nederland duurt levering normaal maximaal 4 à 5 werkdagen.

 

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via contact. Binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour wordt uw betaling teruggestort, mits het product dan reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.

Garantie & Klachten

Uiteraard worden de boeken met de grootste zorg verpakt, zodat ze in goede conditie bij u aankomen. Toch kan het voorkomen dat er tijdens het transport iets misgaat, of dat er iets anders misgaat waardoor een product niet in perfecte conditie arriveert. Wettelijk gezien bent u verplicht om dit binnen twee maanden na constatering van het gebrek bij ons te melden. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zal het kosteloos worden vervangen.

Wanneer er iets is misgegaan, neem dan liefst meteen contact met ons op, dan zoeken we zo snel mogelijk naar een oplossing!

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

Betaalmethodes

Betalen kan via overboeking / overschrijving. Daarnaast bieden we via betalingsplatform Mollie ook:

  • Ideal
  • Bancontact

Contact

Nog vragen? Neem gerust contact op!

 

Vestigingsadres:

Het Eerste Verhaal
Stationsstraat 59/4
9810 Nazareth
België

KBO-nummer: 0844526441