Overstekers 1: Een kracht ontwaakt

Wat als faunen, ifrieten, daimonen… onder ons leefden?

Mirabel is geboren als lid van de machtige koninklijke familie van Aeterna, maar is altijd een buitenbeentje geweest. Vijf jaar geleden raakte ze verstrikt in een duister verbond en vluchtte ze naar de mensenwereld.

Inmiddels runt ze een biologisch fruitbedrijfje en heeft ze een nieuw leven opgebouwd in de schijnbaar vredige kuststad Westpoort. Onder de oppervlakte is er echter altijd wrijving tussen de menselijke inwoners en de wezens die alleen maar menselijk lijken. Wie beter om dreigende branden te blussen dan Mirabel, die immers is opgegroeid tussen de gevaarlijke intriges aan het hof?

Maar dan wordt haar hulp gevraagd bij een moordzaak en krijgt ze bezoek uit Aeterna. Mirabels twee werelden ontmoeten elkaar en het verleden dreigt haar in te halen…

Softcover – 360 blz. – € 20,00

Lees hier een fragment.

Waar zijn de boeken te koop? Klik hier voor meer informatie.

Lezersreacties

‘Petra Doom combineert op een originele manier de oude, bekende magische en mythologische wezens met de creatie van een nieuwe magische wereld die alles in een ander daglicht stelt.’ (Fantasywereld)

(…) een urban fantasy boek (…) dat ik even graag heb gelezen als de verhalen van Kim Harrison.’ (Boekenblogster Zwartraafje)

‘Het heeft van alles wat, fantasy, spanning, misdaad en een vleugje romantiek. (…) een verfrissend fantasy boek, dat je zo uitleest. Het leuke karakter van Mirabel sleept je mee door het boek en zorgt ervoor dat je net zo in het moord mysterie zit als zij.’ (Chicklit.nl)

‘ (…) leest heerlijk. Het is zeer beeldend geschreven. Stiekem heb ik een nieuw favoriet wezen ontdekt ook: de púcai…’ (Boekenblogster Tazzy)

Lees ook de twee andere delen in de serie:

Overstekers 2: De schaduw van de sha
Overstekers 3: Koninklijke magie