Overstekers 1: Een kracht ontwaakt

Wat als faunen, ifrieten, daimonen… onder ons leefden?

Vijf jaar geleden kwam Mirabel van de magische wereld Aeterna naar de aarde om er een nieuw leven te beginnen, een stap die vele zogenaamde ‘Overstekers’ wagen. Samen met haar huisgenoot, vormveranderaar Terya, runt ze een biologisch fruitbedrijfje.

Officieus heeft ze een tweede baan: met haar bemiddelingstalent blust ze brandjes wanneer Overstekers in conflict raken met elkaar of, vervelender, met mensen.

En dan wordt Mirabels leven in de war geschopt. Ze krijgt onverwacht bezoek uit Aeterna en moet bemiddelen in een zeer ingrijpende zaak. Er is namelijk een moord gepleegd…

Softcover – ISBN 9789401446280 – 395 blz. – € 20,00

Lees hier een fragment.

Waar zijn de boeken te koop? Klik hier voor meer informatie.

Lezersreacties

‘Petra Doom combineert op een originele manier de oude, bekende magische en mythologische wezens met de creatie van een nieuwe magische wereld die alles in een ander daglicht stelt.’ (Fantasywereld)

(…) een urban fantasy boek (…) dat ik even graag heb gelezen als de verhalen van Kim Harrison.’ (Boekenblogster Zwartraafje)

‘Het heeft van alles wat, fantasy, spanning, misdaad en een vleugje romantiek. (…) een verfrissend fantasy boek, dat je zo uitleest. Het leuke karakter van Mirabel sleept je mee door het boek en zorgt ervoor dat je net zo in het moord mysterie zit als zij.’ (Chicklit.nl)

‘ (…) leest heerlijk. Het is zeer beeldend geschreven. Stiekem heb ik een nieuw favoriet wezen ontdekt ook: de púcai…’ (Boekenblogster Tazzy)

Lees ook de twee andere delen in de serie:

Overstekers 2: De schaduw van de sha
Overstekers 3: Koninklijke magie