Nieuws,  Over schrijven,  Update status boek

Boekpresentatie ‘Koninklijke magie’: 10/01!

Helemaal op het einde van het merkwaardige jaar 2020 gebeurde er ook nog iets erg moois: op de vooravond van mijn verjaardag mocht ik – drie hele weken vroeger dan gepland – het eerste exemplaar van Koninklijke magie in ontvangst nemen! Dat wil zeggen dat ik jullie nu al kan laten zien hoe mooi mijn nieuweling bij de eerste twee delen van de trilogie past. 

Digitale boekpresentatie

Wegens corona kan er helaas geen live boekpresentatie doorgaan, maar dat belet ons niet om er een heuglijk moment van te maken! Zondag 10 januari, van 19u tot 20u, kun je dankzij Facebook Live vanuit je eigen woonkamer meekijken en -luisteren met de digitale boekpresentatie van Overstekers – Koninklijke magie.

Tijdens de boekpresentatie vertel ik meer over Overstekers en mijn schrijfproces. Je kunt me vragen stellen of gewoon luisteren hoe mijn uitgeefster Sandra leuke en/of lastige vragen voor mij bedenkt…

Je hebt geen Facebookaccount nodig – deze link aanklikken volstaat! (Je krijgt misschien even een registreerscherm te zien, maar je kunt gewoon naar beneden scrollen of op ‘niet nu’ klikken.)

Inschrijven voor het Facebook-evenement mag, maar hoeft niet. Je kunt desgewenst op het laatste moment nog beslissen om (even) binnen te vallen. (En dat allemaal vanuit je luie stoel… een digitale presentatie heeft, ondanks het feit dat je dingen mist, toch ook voordelen!)

Overstekers 3 – Koninklijke magie

Vijf jaar nadat Mirabel uit de magische wereld Aeterna is overgestoken heeft ze in de mensenwereld haar plekje gevonden. Als bemiddelaar voor andere Overstekers – wezens als faunen, waternimfen en ifrieten – sust ze conflicten waarbij hun bestaan aan het licht zou kunnen komen.

Wanneer een van de Portalen op de mensenwereld wordt vernietigd heeft Mirabel geen andere keuze: ze moet terugkeren naar Aeterna om te achterhalen wat er gebeurd is. Aan het hof blijkt dat de verzegeling van het achtste Portaal scheuren vertoont, waardoor een nieuwe oorlog met de daimonen dreigt. De Koningin weigert echter in te grijpen en heeft zich uit de troonzaal teruggetrokken…

Is Mirabels bemiddelaarstalent genoeg of moet ze een beroep doen op de gave die ze nooit had mogen aanvaarden?

 

Tja, zo langzamerhand begint het echt te voelen…

… de trilogie is compleet!

2 Comments